Comencem el Curs Básic de Valencià

Aquesta setmana a l’Associació La Casa Grande ha donat començament el curs bàsic de valencià, amb una durada total de 15 hores.

Aquest curs tindrà lloc durant tota aquesta setmana en horari de 10:00 a 13:00 hores, proporcionant una excel·lent oportunitat per a aquells que volen iniciar-se en l’aprenentatge d’aquesta bella llengua.

Amb un total de dihuit (18) participants, aquest curs no només permetrà als assistents adquirir els coneixements bàsics del valencià, sinó també gaudir d’una experiència d’aprenentatge dinàmica i participativa.

Agraïm al nostre professor voluntari Vicente Eres, qui s’assegurarà que cada estudiant tinga l’atenció i els recursos necessaris per a progressar en el seu aprenentatge.

En finalitzar el curs, tots els participants rebran un diploma acreditatiu que reconeix la seua dedicació i els seus esforços en la formació.

Estem molt contents de poder oferir aquesta oportunitat i esperem que siga una experiència enriquidora i gratificant per a tots els participants.

Activitat cofinanciat per Ayuntamiento de Valencia y la Consellería de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge a través de las ayudas del IRPF Autonómico. y la Diputación de Valencia mediante las Ayudas a Entidades de Acción Social.

#CursValencià#Formació#AprendreValencià#LlenguaValenciana#Educació#Comunitat

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies