Amb els deures fets

Hui ha sigut l’últim dia de classe de valencià i l’alumnat participant ha tingut l’oportunitat de compartir les seues presentacions orals sobre diversos temes; receptes, ball, perruqueria, poesia i fins a un bingo de números amb els seus cartons prèviament preparats.

Ha sigut molt emocionant observar l’esforç i l’interés que s’ha posat en els treballs presentats.

Hi ha hagut un «aprovat notable» per a tota la classe, a més d’aplaudiments i riures que hem pogut compartir.

Este curs esta cofinanciat per la Generalitat Valenciana, Vicepresidencia i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives i l’Ajuntament de Valencià , Regidoria de Benestar i Drets Socials i la Diputació de Valencià.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies