Començar pel principi

Hui ha començat el curs intensiu de Valencià i l’alumnat participant ha pogut practicar les salutacions, comiats, donar les gràcies, per a aprendre el més bàsic però imprescindible per a relacionar-se amb altres persones. Durant el desenvolupament de la classe, han deixat la vergonya a la porta i s’han atrevit a posar en pràctica oralment tot l’aprés en la sessió.
En les següents sessions continuarem amb més activitats i dinàmiques que faciliten un aprenentatge significatiu per a l’alumnat participant.
Esperem que  mantinguen les seues ganes i interés i puguem compartir aquest espai per a l’aprenentatge. Este curs esta cofinanciat per la Generalitat Valenciana, Vicepresidencia i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives i l’Ajuntament de Valencià , Regidoria de Benestar i Drets Socials i la Diputació de Valencià.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies