Comencem

Dimarts passat 2 de novembre vam començar el nostre Taller «INTESIU DE VALENCIÀ».
Volem donar-los la benvinguda a les persones participants, que s’han aventurat en aquesta nova experiència.

Durant les sessions se submergiran en aquesta bonica llengua al llarg de 6 dies, en aquest mes de novembre.
En aquestes sessions aprendrem vocabulari bàsic, però molt important per a utilitzar en el nostre dia a dia, tant de manera oral com escrita, a més, intentem generar un clima de grup que facilite l’aprenentatge, en què totes les persones participants se senten còmodes.
Com a eines fem ús de dinàmiques, cançons, receptes tradicionals i activitats relacionades entorn de la nostra llengua. Amb tot això s’afavoreixen aquests objectius, tant personals com professionals. També ens permeten motivar-los cap a una meta, que prenguen la iniciativa.
Segur que gràcies a la motivació i implicació que ja estan mostrant, aconseguiran els objectius proposats molt prompte.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies