Una de tres

Despedim el mes de febrer amb la primera de les tres formacions de Manipulació d’Aliments que tenim programades per a este 2021. El divendres 26, van ser huit les persones que van atendre a la sessió on, després de la visualització dels continguts, i una posterior prova en el nostre aula d’informàtica, van obtindre un nou certificat que sens dubte millorarà la seua ocupabilitat. Estem esperançats pel retorn de la normalitat en l’hostaleria i el comerç, ja que portarà noves oportunitats per a aquelles persones que durant este parèntesi estan realitzant formacions d’este tipus.

Recordar també, que el pròxim mes de Maig, impartirem una nova edició d’este taller tan demandat per les persones que cada dia acudixen a la nostra casa.

Activitat cofinançada per la Regidoria de Benestar Social i Integració de l’Ajuntament de València

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies