Voluntariatat en les nostres Colonies d´Estiu 2019

Des de el 24 de juny i fins el 26 de juliol, deu voluntaris participaran en les Colònies d’Estiu 2019. Aquests voluntaris han passat per varies fases de formació amb l’objectiu de conèixer la nostra metodologia de treball, així com les tasques principals a realitzar per ells, aquesta activitat ha estat en part finançada per les ajudes del IRPF de la Consellería de Igualtat i Polítiques Inclusives. Estem molt contents de poder contar amb gent compromesa i responsable que segur ajuden a tots el xiquets a tindre un estiu molt especial. Gracies a tots i totes!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies