Ens acomiadem del Viatge de Pari al Santiago Apostol del Cabanyal

Donem per finalitzades les sessions de Sensibilització d’aquest curs. Hem tingut el gust de poder compartir la història de Pari amb l’alumnat de 1º i 2º cicle del Santiago Apostol i així donar a conèixer la riquesa cultural mitjançant aquest viatge per diferents països.

Aquest taller que s’ha dut a terme, forma part del projecte de la Xarxa d’Apuja el To Contra el Racisme. Agraïm a la Regidoria de Cooperació per al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València que fa possible aquest projecte. Continuem treballant per una convivència en pro de la diversitat cultural i la tolerància.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies