Descobrint diferents cultures al Col.legi Sant Isidre

Aquesta vegada hem compartit El Viatge de Pari en el col·legi Sant Isidre. Tant l’alumnat com el professorat de totes les etapes d’infantil, s’han endinsat en la història del nostre amic Pari i hem pogut compartir elements de diverses cultures. Aquest taller realitzat forma part del nostre programa de Sensibilització el qual s’emmarca en el projecte de la Xarxa d’Apuja el To Contra el Racisme. Gràcies a la Regidoria de Cooperació per al Desenvolupament i Migració del Ajuntament de València, podem dur a terme aquest projecte per tal de fomentar la tolerància i la convivència en la diversitat cultural.Us deixem una xicoteta mostra de les sessions realitzades en aquesta ocasió.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies