Coneixent Els Viatges de Pari en el CEIP Tomás de Montañana

Concloem les sessions de sensibilització en el Col·legi Tomas de Montañana situat en la avinguda Balears. Hem pogut realitzar els tallers de la Xarxa Apuja el To Contra el Racisme des de totes les etapes d’infantil fins el primer cicle de primària. Considerem molt positiva la participació tant de l’alumnat com del professorat en cada una de les sessions. Vos deixem imatges que reflecteixen el nostre pas, el qual ha sigut possible gràcies a la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració del Ajuntament de València.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, ACEPTAR

Aviso de cookies